Юні українські бадмінтоністи повертаються з медалями з турнірів у Сербії
24.07.2018
Данило Боснюк візьме участь Юнацьких Олімпійських Іграх у Буенос-Айресі
24.07.2018

До уваги ветеранів та аматорів, які хочуть взяти участь у Чемпіонаті Європи серед ветеранів 2018!

До уваги ветеранів та аматорів, які хочуть взяти участь у Чемпіонаті Європи серед ветеранів 2018!

Шановні ветерани та аматори, просимо вас до 22 липня подати заявки на участь у Чемпіонаті на пошту: fbu.amateurs@gmail.com. У заявці обов‘язково вкажіть номер міжнародного ID та категорії, та ігрові категорії, у яких ви хочете виступати.
Гравців, що не мають міжнародного ID просимо додатково надіслати копію закордонного паспорта.
Гравцям, заявки яких будуть прийняті для участі у Чемпіонаті, необхідно буде сплатити обов’язковий вступний внесок (розмір внеску визначається Положенням Чемпіонату Європи).
Також кожен кандидат повинен буде самостійно оформити усі необхідні документи, у тому числі: візу, спортивне страхування, придбати квитки, сплатити за проживання у готелі на період участі у Чемпіонаті.
Чемпіонати Європи та Світу з бадмінтону серед ветеранів проводяться за регламентом і згідно правил WBF та BE у вікових категоріях 35+, 40+, 45+, 50+, 55+, 60+, 65+, 70+ у всіх ігрових категоріях (одиночні, парні, змішана). Вік гравців визначається на 1 січня року проведення Чемпіонату.
Уся інформація про Чемпіонат Європи з бадмінтону серед ветеранів 2018http://events.badmintoneurope.com/cms/?cmsid=340&pageid=5804
Чекаємо на ваші заявки!