Two new European Number Ones
19.12.2018
Юні українські бадмінтоністи повернулися з Кореї з новим досвідом та знаннями
23.12.2018

У Федерації бадмінтону України пройшло підсумкове засідання виконавчого комітету

 

Сьогодніу Києвіпройшло засідання Виконавчого комітету Федераціїбадмінтону України. 
Учасники засідання заслухали річний звітпро діяльністьФедераціїза 2018 рік, затвердили штатний розпис секретаріату ФБУ. Обговорили та затвердили план роботи Федерації на 2019 рік, кошторис видатків на наступний рік.

Кворум учасників виконкому затвердив розмір річних членських внесків, які можна буде сплатити на офіційному сайті Федерації бадмінтону України, натиснувши на кнопку “Приєднатися до Федерації”.

 Усі присутні заслухали звіт головних тренерівЗбірної України з бадмінтону па прийняли важливі управлінські рішення щодо подальшої роботи тренерів. Також заслухали звіт працівників штатної збірної команди України та затвердили склад збірних та штатних команд. Учасники засідання наголосили, що готові підтримувати розвиток молодих спортсменів Збірної.

Розглянули та попередньо затвердили навчальну програму для ДЮСШ.

Внесли зміни та доповнення до регламентів та положень ФБУ, вже скоро усі документи будуть опубліковані на сайті у розділі «Документи»

Були затвердженісклади постійних комісійФедерації.

Учасники засідання затвердиликалендарний план змагань на наступний, 2019рік, він також незабаром буде опублікований на сайті.

Також обговорювалися інші важливі питання, що стосуються діяльності Федерації та популяризації бадмінтону в Україні.

Виконавчий комітеттакожприйняв рішення про запровадження конкурсу на звання «Кращий бадмінтоніст року», про його умови ми детально розповімо вже дуже скоро.

Переглянути он-лайн трансляцію засідання можна тут.