У Харкові розпочався етап Кубку Європи з бадмінтону
29.08.2018
У Харкові закінчився Етап Кубку Європи з бадмінтону
02.09.2018

На найбільшому в Україні турнірі з бадмінтону визначилися імена чвертьфіналістів

У змаганнях RSL Kharkiv International 2018 – найбільому в Україні  міжнародному турнірі з бадмінтону визначилися вісімки чвертьфіналістів.

За право вийти у півфінал та гарантовані призові місця боротимуться спортсмени з Німеччини, Чехії, Данії, Болгарії, Молдови, Азербайджану, Туреччини, Бельгії, Індії, Словакії, Ізраїлю, Польщі, Австрії, Швеції, Латвії, Естонії та України.

У чоловічій одиночній категорії Україну у чвертьфіналі представлятимуть Атрем Почтарьов та Кирило Леонов. У чоловічій парній – Віталій Конов та Олександр Шмундяк. У парній жіночій категорії за місце у півфіналі боротимуться українки Юлія Казарінова – Олена Прус, Анна Міхалкова – Євгенія Паксютова та Марія Улітіна – Наталія Войцех. У міксті під українським прапором гратимуть Валерій Атращенков – Єлизавета Жарка, а також Михайло Махновський – Анастасія Прозорова.

Турнір RSL Kharkiv International – етап Кубку Європи, що вдев’яте проходить у Харкові. Призовий фонд турніру – 25 тисяч доларів США.

Адреса проведення турніру: м. Харків, Палац спорту “Локомотив” (вул. Велика Панасівська 90), початок матчів о 10:00. Вхід вільний.