Back-to-back titles for Danish talents
27.11.2019
Запрошуємо лінійних суддів на Чемпіонат Європи з бадмінтону 2020
28.11.2019

Артем Почтарьов та Анна Міхалкова тренуються у Центрі передового досвіду Badminton Europe

Перша чоловіча ракетка України Артем Почтарьов та бронзова призерка Чемпіонату України 2019 жіночої одиночної категорії Анна Міхалькова тренуються у Центрі передового досвіду Європейської Конфедерації бадмінтону.

Чемпіон України тренується у Центрі вже понад місяць. За словами Артема, він вже звик до умов та розкладу та встиг знайти спільну мову з тренерами та гравцями. Головне завдання – підготовка до Олімпійських Ігор у Токіо.

Нещодавно до гравців Центру приєдналася і молода українська спортсменка Анна Міхалкова. «Коли минулого року я вперше відвідала центр, мені одразу дуже сподобалася атмосфера у ньому. Тут дуже хороша комунікація між тренерами та гравцями. Я відчуваю, що тренуючись тут, я швидше вдосконалююся», — розповіла Анна.

Вона також додала, що зараз зосереджена на тренуваннях та активній підготовці до турніру Italian International у грудні, де збирається показати хороший результат.

Центр передового досвіду (Center of excellence) Європейської Конфедерації бадмінтону знаходиться у місті Хольбек у Данії. Це сучасна та високооснащена тренувальна база, завдання якої – розвивати талановитих бадмінтоністів з усієї Європи.