У Києві стартував “RSL Кубок України 2020”
03.09.2020
У Тернополі стартував перший в Україні Shuttle Time University Course
11.09.2020

У Києві пройшла зустріч з керівниками відокремлених підрозділів Федерації бадмінтону України

У Києві пройшла зустріч керівництва Федерації бадмінтону України з очільниками відокремлених структурних підрозділів.

Президент Федерації бадмінтону Олексій Дніпров поінформував про досягнення команди Федерації, нові проекти, а також принципи співпраці з регіональними осередками.

«Наша мета — розвивати бадмінтон в усіх куточках України, а не лише у регіонах, де вже є певна бадмінтонна база. Ми впевнені, що разом, у тісній співпраці, ми зможемо це реалізувати», — наголосив Олексій Дніпров.

Учасники зустрічі обговорили виклики, які сьогодні стоять перед Національною федерацією та її регіональними осередками, стратегічні плани з розвитку бадмінтону у кожному конкретному регіоні, а також взаємодію відокремлених підрозділів з органами державної влади і самоврядування, громадським сектором і меценатами.


На порядку денному зібрання також були питання нормативного регулювання роботи відокремлених підрозділів, організація роботи підрозділів ФБУ з медіа та іноземними

організаціями, участь у програмах розвитку бадмінтону, які вже запроваджено у Федерації, а також участь відокремлених підрозділів у формуванні календаря спортивних

заходів Федерації бадмінтону України.

За результатами зустрічі були прийняті рішення, що стосуються подальшої співпраці, а також розвитку бадмінтону в регіонах України.

Керівники відокремлених структурних підрозділів також отримали можливість відвідати півфінальні матчі «RSL Кубку України 2020», що проходить зараз у Києві на базі Центрального спортивного клубу Збройних сил України у Києві.