У Києві пройшла зустріч з керівниками відокремлених підрозділів Федерації бадмінтону України
05.09.2020
Президент України нагородив державного тренера Національної збірної команди з бадмінтону
11.09.2020

У Тернополі стартував перший в Україні Shuttle Time University Course

За ініціативи Федерації бадмінтону України, стартував перший в Україні  Shuttle Time University Course на базі Тернопільського національного педагогічного університету ім. Володимира Гнатюка.

Курс проводять сертифіковані Світовою Федерацією Бадмінтону тьютори завідувач кафедри фізичного виховання Андрій Огнистий та доцент кафедри Катерина Огниста.

Паралельно з практичними заняттями студенти розпочали он-лайн навчання з бадмінтону на освітній платформі World Academy of Sport (United Kingdom).

Результатом навчання стане отримання міжнародного сертифікату вчителя бадмінтону за програмою Shuttle Time, що дасть змогу студентам, а у майбутньому фахівцям з фізичного виховання та спорту проводити заняття з бадмінтону з дітьми 5-15 років у більше ніж 130 країнах Світу.

У січні-лютому 2020 року на базі Тернопільського національного педагогічного університету ім. Володимира Гнатюка за сприяння та підтримки ректора професора Богдана Буяка, 55 вчителів фізичної культури Тернополя ознайомились з можливостями програми Shuttle Time і вже викладають бадмінтон у школах.