Kuuba and Erçetin/ İnci back to winning ways
29.03.2021
Відкрито акредитацію для журналістів на Чемпіонат Європи з бадмінтону 2021
15.04.2021

Соціальний проект до 28-го Чемпіонату Європи з бадмінтону

З метою підтримки Чемпіонату Європи з бадмінтону, який цьогоріч вперше прийматиме Україна, та популяризації бадмінтону Федерацією бадмінтону України та оргкомітетом турніру ініційовано соціальний проект «Ми одна команда!». Учасники проекту у різний спосіб підтримують організацію турніру в Україні та привертають увагу до бадмінтону. Серед перших, хто підтримав цю ініціативу: Голова НОК України, Олімпійський чемпіон зі стрибків з жердиною Сергій Бубка,Міністр молоді та спорту, Олімпійський чемпіон з фехтування на шаблях Вадим Гутцайт, знамениті спортсмени Ілля Кваша (призер Олімпійських ігор зі стрибків у воду), Яна Шемякіна (Олімпійська чемпіонка з фехтування), Жан Беленюк (призер Олімпійських ігор з греко-римської боротьби).

Кожен бажаючий може доєднатися до цього проекту, підтримати Чемпіонат Європи з бадмінтону в Україні та популяризувати бадмінтоняк виду спорту. То ж оргкомітет турніру закликає користувачів соцмереж викладати власні історії, щопов’язані з бадмінтоном; публікувати фото, відео гри та брати участь у запропонованих челенджах. Все це просимо робити з хештегом #миоднакоманда.

Давайте разом доведемо, що ми вміємо обєднуватися навколо хороших справ, що ми спортивна нація, що Україна достойна приймати найпрестижніші спортивні змагання світу!

Чемпіонат Європи 2021 з бадмінтону пройде з 27 квітня по 2 травня 2021 року в Україні. Змагання відбудуться у Київському Палаці спорту. Це важливий іміджевий захід для України, до якого буде прикута увага мільйонів людей з усіх куточків світу.