Найбільший в Україні турнір з бадмінтону Victor Ukraine International стартував у Харкові
07.09.2021
Національний тренувальний центр та тренер зі світовим ім’ям — український бадмінтон виходить на новий рівень
11.09.2021

Український тріумф на Victor Ukraine International 2021

Тріумфом у одиночній жіночій категорії закінчився найбільший в Україні міжнародний турнір Victor Ukraine International 2021. Українці на цьому турнірі змогли завоювати чотири медалі — Чемпіонкою у жіночій одиночній категорії стала Поліна Бугрова, бронзу завоювала Марія Столяренко, срібло у жіночій парній категорії здобули Марія Столяренко — Єлизавета Жарка, бронзовими призерами турніру у змішаній парній категорії стало Данило Боснюк — Євгенія Паксютова.

«Це дуже важливі для України перемоги, адже домашні турніри не завжди даються легко, але і наша Чемпіонка, і медалісти виконали надзавдання та впоралися з хвилюванням. Я вітаю спортсменів та їхніх тренерів! І щиро дякую усім нашим спортсменам за жагу до перемоги та високий рівень гри», — радіє за спортсменів Президент Федерації бадмінтону України Олексій Дніпров.

Традиційний для Харкова турнір в одинадцяте пройшов у Палаці Спорту «Локомотив».

«Щиро кажучи, ми вагалися — чи проводити змагання цьогоріч, через відомі усім причини. Але, сьогодні всі переконалися, що ми прийняли правильне рішення. Близько 200 учасників з 29 країн світу — це дуже непоганий показник. Україна стає бадмінттнною країною, адже наступного року у нас пройде ще більше великих міжнародних турнірів», — поділився планами Олексій Дніпров.

Турнір Victor Ukraine International 2021 пройшов за підтримки Міністерства молоді та спорту України, Харківської обласної державної адміністрації, Харківської міської ради, а також партнерів Федерації бадмінтону України – світового спортивного бренду Victor, компанії Globus Books, магазину спортивних товарів Zalizko, компанії Grill Center.