Holden defending the European colours
06.09.2021
Український тріумф на Victor Ukraine International 2021
11.09.2021

Найбільший в Україні турнір з бадмінтону Victor Ukraine International стартував у Харкові

Близько 200 спортсменів з 29 країн приїхали до Харкова щоб поборотися за медалі турніру Victor Ukraine International 2021 — наймасштабніших міжнародних змагань з бадмінтону в Україні.

«Турнір у Харкові – це багаторічна традиція, яку для нас важливо було зберегти. Ми раді вітати спортсменів з усього світу, які приїхали поборотися за медалі та титули переможців. Сподіваюся побачити на п’єдесталі якомога більше українських гравців», – поділився своїми очікуваннями Президент Федерації бадмінтону України Олексій Дніпров.

Турнір пройде у Палаці Спорту «Локомотив» 7 — 10 вересня 2021 року. Відвідати змагання зможуть і вболівальники (з дотриманням усіх карантинних обмежень).

Участь у змаганні візьмуть і кращі спортсмени України, які входять у ТОП — 100 бадмінтоністів Європи та неодноразово ставали призерами та переможцями найпрестижніших турнірів. Серед них – багаторічний чемпіон у чоловічій одиночній, парній та змішаній категоріях, найдосвідченіший спортсмен української команди Валерій Атращенков, срібна призерка командного заліку Юнацьких Олімпійських Ігор Анастасія Прозорова,бронзовий призер Чемпіонату Європи з бадмінтону серед юніорів Данило Боснюк. Одні з наймолодших учасниць турніру – харків’янки Поліна Бугрова та Марія Столяренко, які нещодавно розіграли «український фінал» на міжнародному турнірі у Латвії – золото дісталося Поліні, Марія привезла додому срібну медаль.

«У ювілейний для України рік українські спортсмени отримають від Федерації особливий подарунок – усі вони звільнені від сплати вступного внеску на Victor Ukraine International2021. Останні два роки були непростими для всього світу, а особливо для спортсменів, які були позбавлені можливості тренуватися у звичному режимі та їздити на змагання, тому ми прийняли рішення підтримати наших бадмінтоністів», – наголосив Олексій Дніпров.

Розклад змагань:

7-8 вересня — кваліфікаційні раунди змагань

8-10 вересня — основна сітка змагань

10 вересня — фінальні матчі та урочисте нагородження переможців.

Призовий фронд турніру 5 000 $.

Турнір Victor Ukraine International 2021 пройде за підтримки Міністерства молоді та спорту України, Харківської обласної державної адміністрації, Харківської міської ради, а також партнерів Федерації бадмінтону України – світового спортивного бренду Victor, компанії Globus Books, магазину спортивних товарів Zalizkoкомпанії Grill Center.