European young talents shine in Ukraine
31.01.2022
У Києві стартує серія турнірів до 30-річчя Федерації бадмінтону України
21.02.2022

Українські бадмінтоністи боротимуться за вихід у чвертьфінал турніру в Ірані

Данило Боснюк у чоловічій одиночній категорії та Олександр Шмундяк — В’ячеслав Яковлев у парній боротимуться за вихід до чвертьфіналу турніру 30th Iran Fajr International Challenge 2022.

За вихід у вісімку найсильніших на цих змаганнях Данило боротиметься з суперником з Індії Harshit Aggarwal, а українська чоловіча пара — з іранськими спортсменами Saied Babayani — Mohammad Ali Faghih Khorasani.

Право на вихід до третього туру змагань Данило Боснюк впевненою перемогою виборов у суперника з Росії Artur Pechenkin — матч завершився з рахунком 21-15, 21-17. До цього українець здобув перемогу у грі з австралійським спортсменом Adam Dolman.

Українська чоловіча пара провела переможну гру з іранськими суперниками Mohsen Masoumitabarzanjani — Sina Salari (21-14, 21-17).

На жаль, вийшли з боротьби за медалі українські спортсмени Анна Міхалькова, Анастасія Прозорова, Іван Мединський, Олександр Шмундяк та В’ячеслав Яковлев у чоловічій одиночній категорії, а також Олег Амосов — Володимир Колузаєв у парній.

Турнір 30th Iran Fajr International Challenge 2022 проходить 7-11 лютого в місті Шираз, Іран.