Award nominee has hope
10.04.2019
Danish party in Holland
15.04.2019

Визначилися переможці IV Всеукраїнського відкритого турніру з бадмінтону, присвяченого пам’яті тренера-викладача С. М. Косенчука

IV Всеукраїнський відкритий турніру з бадмінтону, присвячений пам’яті тренера-викладача С. М. Косенчука закінчився у Миколаєві. Переможці та призери турніру отримали заслужені нагороди.

Учасники змагань виступали у двох вікових групах – старшій (2006 р.н.) та молодцій (2008 р.н.).

У старншій віковій групі переможцями стали: Ростислав Забродін у юнацькій одиночній категорії, Анна Коваленко у одиночній категорії серед дівчат, Єгор Романюк – Іван Царегородцев у парній юнацькій категорії, Анна Коваленко – Паола Гинга у парній категорії серед дівчат, Іван Царегородцев – Анна Коваленко у змішаній парній категорії.

У молодшій віковій групі золото вибороли: Владислав Кунін у одиночній категорії серед юнаків, Раія Альмалалха у одиночній категорії серед дівчат, Денис Мальнев – Микола Темченко у парній категорії серед юнаків, Раія Альмалалха – Софія Білобровчук у парній категорії серед дівчат, Владистав Кунін – Софія Білобровчук у змішаній парній категорії.

Вітаємо переможців та призерів турніру!

Імена усіх призерів та учасників – тут.

Фото з турніру — у нашій галереї. 

Участь у змаганнях взяли 123 юних спортсмена з Харкова, Одеси, Дніпра, Львова, Києва, Миколаєва та Молдови.

IV Всеукраїнський відкритий турніру з бадмінтону, присвячений пам’яті тренера-викладача С. М. Косенчука проходив 11 – 14 квітня у Миколаєві.